• NL
  • DE
  • EN
A A A
DINSDAG 7 APRIL 18:35
Legenda verkeersinformatie
Langzaam Snel
 
 
 
 
 
Kaartopties
Verkeershinder
Ernstige Hinder
Grote Hinder
Matige Hinder
Lichte Hinder
Onbepaald / geen Hinder
Wegwerkzaamheden
Evenementen
Locaties, zones en overige weginformatie
Routeplanner
Vervoersmidel:

Start: Bestemming
Venlo
Twitter #VenloBereikbaar
  • @Hans Kluskens
    29-03-2020 21:38
    Gemeente Venlo vraagt naar inkomensgegevens partner, terwijl deze wettelijk niet van belang zijn voor de TOZO https://t.co/JkTW6SVnmo Gemeente Venlo vraagt naar inkomensgegevens partner, terwijl deze wettelijk niet van belang zijn voor de TOZO https://t.co/JkTW6SVnmo retweet reply
Actueel - Werkzaamheden
ACTUELE PARKEERTARIEVEN? Kijk op de website van gemeente Venlo
Auto
Bekijk deze website voor de actuele verkeerssituatie, alle wegwerkzaamheden en parkeermogelijkheden in Venlo. Venlo Bereikbaar informeert u over de actuele wegwerkzaamheden in de gemeente en helpt u om goed voorbereid op weg te gaan. 
Goed voorbereid op weg
Door u goed te informeren voordat u op weg gaat, voorkomt u vertragingen en gemiste afspraken. Hoe vroeger u zich op de hoogte stelt, hoe meer mogelijkheden u hebt om slim te reizen.

Gebruik bijvoorbeeld een routeplanner die reistijden voor auto en openbaar vervoer vergelijkt en daarbij rekening houdt met de gebruikelijke files. Kijk op onze kaart! Handig is ook de interactieve kaart, waarop u in één oogopslag alle (geplande) wegwerkzaamheden in de regio ziet. Het loont vaak de moeite om vlak voor vertrek nog even de actuele verkeerssituatie na te trekken via internet, telefoon of sms. Zo kunt u beoordelen of ‘nu’ een goed moment is om op weg te gaan.

Tip: lees eerst thuis uw mail en vertrek pas na de spits.
Reis slim, ga carpoolen
Veel mensen die naar hun werk rijden, zitten alleen in hun auto. Als er vier mensen zaten in alle auto’s die voor het woon-werkverkeer worden gebruikt, dan zouden er in de spits zeventig procent minder auto's rijden. Maar carpoolen is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee.

Gebruik een deelauto
Hebt u maar af en toe een auto nodig? Dan is een abonnement voor een deelauto wellicht iets voor u. Via Greenwheels kunt u gebruik maken van één van de greenwheels auto's in Venlo.

Kijk op de website hoe het werkt.
Parkeren in Venlo
455 Centrum Maasboulevard
Prinsessesingel 5
5911 HS
Venlo
45 P3 Maaskade
Maaskade

Venlo
367 P Roermondsepoort
Prinsessesingel 28
5911 HT
Venlo
131 P Maaswaard
Veilingstraat 2
5912 AG
Venlo
95 P Arsenaal
Nassaustraat 59
5911 BT
Venlo
542 P Nolensplein
Mgr. Nolensplein 50
5911 GG
Venlo
150 P Nolensplein Bovendek
Mgr. Nolensplein 50
5911 GG
Venlo